پزشکیان: نمی‌دانم در مجلس چه خبر است

کد خبر: ۶۴۹۵۷۱
|
۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷ 19 December 2016
|
8741 بازدید
|
۱
نایب رئیس اول مجلس با بیان اینکه بنده به عنوان نایب رئیس مجلس نمی‌دانم اکنون در مجلس چه خبر است، گفت: باید کاری کنیم که مرکز پژوهش‌های مجلس نگاه هدفمند و سیستماتیک پیدا کند.

به گزارش فارس مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز و نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه (29 آذرماه 95) در همایش نقش پژوهش در فرایند قانون‌گذاری اظهار داشت: مشکل کنونی ما نبود دادن اطلاعات است. 

وی با بیان اینکه باید مدیریت زمانی براساس شواهد باید وجود داشته باشد، افزود: در دنیا سیستمی ساختند که آن بهترین روش را از مجموعه داده‌ها و حوادث به دست آورده و تحقیق می‌کنند و سپس به سیستم های ارائه خدمت هدایت می‌شود. پس ما اگر می‌خواهیم کاری کنیم باید بهترین را انتخاب کنیم.

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: در صنعت کشاورزی، بهداشت و درگیر حوزه‌ها ما اصولا قانونی می‌نویسیم که در آن ما باید بدانیم داده‌های ما کدام است و حرف‌های ما جای کدام رفتار اجتماعی را گرفته‌اند و سپس آن را به قانون تبدیل کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
بعبارت دیگر کور کورانه قانون وضع میکنیم اگر جواب ندهد عوضش میکنیم .سرگرمیه دیگه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت